رزرو نوبت اینترنتی پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) ، تهران

این صفحه جهت اطلاع شما دوست عزیز می باشد و در حال حاضر، نوبت دهی این پزشک از طریق این سایت، فعال نشده است. شما پزشک محترم می توانید، برای فعال کردن نوبت دهی یا حذف این صفحه، با پشتیبان سایت تماس بگیرید.

پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی

کد نظام پزشکی: 19352

Icon Rate (از 0 نظر)

پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی

متخصص: کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی)

اگر شما پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی هستید، برای فعال سازی رایگان سامانه نوبت دهی خود بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

من پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی هستم

کاربر عزیز، در صورتی که به مطب پزشک مراجعه کردید یا به این پزشک محترم، دسترسی دارید، لطفا به این پزشک اطلاع دهید که به سایت سینا پزشک مراجعه کنند و فرم ثبت نام پزشک را تکمیل نمایند تا نوبت دهی اینترنتی این پزشک، فعال شود. با تشکر

سایر پزشکان مرتبط با کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی)

نمونه کار های پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی

ثبت نظر برای پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی

پاسخ
user Icon
comment

0 نظر در صف بررسی

درباره پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی

بسمه تعالی

بیوگرافی دکتر نعمت ا... عطائی

استاد تمام ، متخصص بیماری های کودکان و نوزادان ،

فوق تخصص بیماری های کلیه و مجاری ادراری کودکان و نوجوانان

در سال 1332 در شهر خرم دره *( استان زنجان) متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی در دبستان کوشش خرم دره، تحصیلات متوسطه در دبیرستان سعدی خرم دره، شرکت در کنکور سراسری درسال 1352 و قبولی در رشته پزشکی دانشگاه تهران، وارد دانشکده پزشکی شد. پس از 7 سال تلاش مداوم در نهایت در سال 1359 موفق به اخذ درجه دکترای پزشکی ازدانشگاه تهران گردید. بدلیل محرومیت مضاعفی که در منطقه وجود داشت، برای خدمت به مردم محروم منطقه وکمک به زدودن آثارعقب ماندگی های بجا مانده در چهره شهر و روستاها به زادگاهش برگشت. ایشان پس از استخدام در سازمان منطقه ای بهداشت و درمان استان زنجان در آبان ماه 1359 و همزمان باگذراندن دوره یکساله طرح خارج از مرکز ویژه پزشکان ، در انجام فعالیت های اجتماعی با هدف احقاق مطالبات مردم و استقرار برخی امکانات درمانی مورد نیاز شهروندان از قبیل باز سازی درمانگاه اصلی شهر، راه اندازی درمانگاه شبانه روزی در خرم دره ، پیگیری 4 ساله موضوع انتقال بیمارستان در دست ساخت خیریه وقت شرکت صنعتی مینوی خرم دره با حکم جناب آقای دکترعلی نوبخت معاون محترم درمان وقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسئول انتقال بیمارستان مذکور به وزارت متبوع ، پیگیری موضوع تاسیس شهرک صنعتی در شهر خرم دره تا مرحله تصویب آن توسط هیئت محترم وزیران دولت وقت و مستقر شدن شهرک صنعتی مذکور در شهر خرم دره، و برخی اقدامات دیگر لحظه ای درنگ ننمود. بدلیل نیازی که احساس می شد، مجددا با شرکت در امتحانات پذیرش دستیار تخصصی و قبولی در رشته تخصصی کودکان ، دوره دستیاری کودکان را بین سالهای 1361 لغایت 1364 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی دانشگاه تهران شروع نمود . پس از اخذ دانشنامه تخصصی در طب کودکان و بازگشت مجدد به زادگاه اش و متعاقب اتمام دوره شش ساله تعهد آموزشی، درآبان ماه 1369 بعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل و در مرکز طبی کودکان مشغول انجام وظیفه شد. ایشان تحصیلات تکمیلی خود را در رشته فوقتخصصی نفرولوژی (کلیه) کودکان در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران( مرکز طبی کودکان) در سال 1374 شروع و در سال 1376 به پایان رساند. در سال1383 با تصویب هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی تهران به مرتبه دانشیاری و در سال 1388 به مرتبه استادی ارتقا یافت. در سال 1392 با یاری پروردگار یکتا با پیگیری های مستمر و با حمایت مسئولین محترم وقت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دویست و بیست چهارمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورخه 1392.02.23 اساسنامه تاسیس مرکز تحقیقات بیماری های مزمن کلیه در کودکان با اهداف توسعه و بکارگیری دانش بشری در زمینه علم بیماری های مزمن کلیه در کودکان و انجام پژوهش های بنیادی و... مورد موافقت اصولی قرار گرفت. در نهایت ایشان موفق شدند در راستای اهداف مذکور با پی گیری های مستمر، مرکز فوق الذکر را در مرکز طبی کودکان راه اندازی نموده و با حکم ریاست محترم وقت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین رئیس مرکز تحقیقات بیماری های مزمن کلیه در کودکان مدیریت مرکز مذکور را برعهده بگیرند.

یکی از اقدامات اساسی که می توانست غبار محرومیت را از چهره شهر خرم دره و دیگرشهر ها و روستاهای همجوار پاک نماید ، موضوع ارتقا شهر خرم دره به بخشداری و سپس ارتقا آن به فرمانداری بود. ایشان برای محقق شدن این خواسته دیرینه مردم منطقه از سال 1350 لغایت تاکنون، در کنار فعالیت های درمانی ، آموزشی و پژوهشی ، لحظه ای درنگ ننموده و همگام با مردم آگاه و فکور منطقه وتشویق آنان به حمایت از کاندیداهای دلسوز و مردمی برای راهیابی آنها به مجلس شورای اسلامی، مراجعه حضوری با معتمدین شهر به مسئولین محترم وقت در وزارت خانه های مختلف، مکتوب نمودن و به امضا رساندن مطالبات مردم منطقه و مطرح نمودن درخواست های آنها در جلسات مربوطه ، نوشتن مقالات متعدد و به چاپ رساندن آنها در روز نامه ها و... همچنان، به پیگیری مطالبات اهالی، با همراهی و همیاری کم نظیر نخبگان و دیگر اقشارجامعه ادامه دادند . در نهایت با تداوم پیگیری ها و با همت والا و تلاش مجدانه مردم، شرایط برای ارتقا شهر خرم دره به بخش در مهر ماه 1367 و ارتقا بخش خرم دره به فرمانداری در سال 1376 فراهم گردید . با استقرار ارگانهای فوق الذکر مردم منطقه آثار روح بخش و دلگرم کننده توسعه ، پیشرفت و رشد همه جانبه و نیز زدوده شدن آثار محرومیت ها در شهرستان خرم دره ، در همه عرصه های زندگی را با چشم خود مشاهده نموده و می نمایند. از دیگر فعالیت های قابل ذکر ایشان برای مردم منطقه، می توان به پیگیری تاسیس سازمان نظام پزشکی در شهرستان خرم دره تا مرحله استقرار و شروع فعالیت آن در خرم دره اشاره نمود. شرکت در برنامه های متعدد پزشکی در شبکه های مختلف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بعنوان پزشک فوق تخصص بیماریهای کلیه کودکان و نوجوانان و ارائه مواردی چون ”مستند برگشت ادراری در کودکان “ در برنامه ”سرخ وسفید“ ، ”شب ادراری در کودکان و نوجوانان“ ، ”عفونت دستگاه ادراری در کودکان“ ، ”پرفشاری خون در کودکان و نوجوانان “ و” تفسیر منحنی های استاندارد فشار خون مربوط به کودکان و نوجوانان ایران“ که برای اولین بار درکشور توسط ایشان وهمکاران برای کودکان ایرانی تدوین شده، ازموارد مورد بحث قرار گرفته در این برنامه ها بوده است.

*[خرم دره در حال حاضر یکی از شهرستان های استان زنجان ( معروف به نگین سرسبز استان زنجان) می باشد ، شهری استوار بر جاده ابریشم که طبق آخرین کاوشهای باستان شناسی و به استناد آثار تاریخی کشف شده در این شهر، قدمت آن 8000 سال اعلام شده است و از معدود مراکز شناخته شده پیش از تاریخ در ایران است که می‏تواند اطلاعات مهمی را در خصوص پیش از تاریخ شمالغرب فلات ایران، ارائه نماید ] .

ایشان ضمن باقی ماندن در کنارمردم همچنان به فعالیت های آموزشی ، پژوهشی و درمانی در دانشگاه ادامه دادند که در اینجا به برخی از آنها اشاره می شود.

آثار علمی و تالیفات

1- به چاپ رساندن بیش از 57 مقاله تحقیقی در نشریات معتبر داخلی و بینالمللی به زبان انگلیسی **

2- به چاپ رساندن 19 مقاله تحقیقی در طب نفرولوژی کودکان در نشریات معتبر داخلی و به زبان فارسی همراه با خلاصه مقاله به زبان انگلیسی *

3- مجری بیش از30 طرح تحقیقاتی در طب نفرولوژی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی تهران

4- مشارکت در تالیف حداقل 3 کتاب دررابطه با طب اطفال و بیماری های کلیه در کودکان

5- راه اندازی مرکز تحقیقات بیماری های مزمن کلیه در کودکان که پس از تصویب اساسنامه تاسیس آن در دویست و بیست و چهارمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورخه 1392.02.23 فعالیت آن با اهداف توسعه و بکارگیری دانش بشری در زمینه علم بیماری های مزمن کلیه در کودکان و انجام پژوهش های بنیادی شروع و در حال حاضر این فعالیت ها با قوت ادامه دارد.

6- تدوین نوموگرام (منحنی) های استاندارد فشار خون ویژه کودکان ایرانی برای اولین بار در سطح کشور و به عنوان اولین استاندارد های فشار خون در کودکان و نوجوانان ایران و سومین استاندارد های فشارخون در جهان .

نتایج نهائی این مطالعه اپیدمیولوژیک که در قریب به 17000 کودک ایرانی و قرار گرفته در محدوده سنی 1 ماه تا 18 سال طی 10 سال تلاش مداوم، در سه فاز با رعایت استاندارد های بین المللی انجام شد ، در مجله بین المللی ـ Journal of Human Hypertension در سال 2015 به چاپ رسید.

این نوموگرام ها پس ازمنحنی های استاندارد تدوینی در ایالات متحده آمریکا و آلمان ، سومین مطالعه بزرگ در سطح جهان در رابطه با استاندارد های تدوین شده برای فشارخون در کودکان می باشد. نتایج این مطالعه در گروه سنی مذکور، می تواند در بی نیاز نمودن پزشکان کشورمان و نیز دیگر گروهای پیگیر سلامت کودکان در ایران ، به استاندارد های فشار خون دیگر کشورها ،کمک کننده باشد. به عبارت دیگرمقایسه میزان فشارخون سیستولیک و دیاستولیک اندازه گیری شده در کودکان با این منحنی ها، به عنوان منحنی های استاندارد فشار خون در کودکان ، می تواند در شناسائی پرفشاری خون در کودکان ایرانی مورداستفاده قرار گیرد.

7- طراحی سامانه ثبت آمار کودکان مبتلا به نارسائی مزمن کلیه (Registery) در محدوده سنی 3 ماه تا 18 سال برای اولین بار درایران و در سطح کلیه استانها) به آدرس الکترونیکی ( *http//iprcrf.tums.ac.ir با عنوان

Iranian National Registery Data on Pediatric Chronic Renal Failure ،

که با ثبت اطلاعات بیش از 1247 بیمار مبتلا به نارسائی مزمن کلیه در سراسر ایران، گزارش نهائی آن به معاونت محترم پژوهشی دانشگاه ارائه و مورد تایید قرار گرفت. نتایج این طرح نشان دهنده بالا بودن شیوع ناهنجاری های مادرزادی دستگاه ادراری و کلیه به عنوان عامل ایجاد کننده نارسائی مزمن کلیه در کودکان ایرانی بود.

*iprcrf: Iranian Pediatric Registery Chronic Renal Failure

8- راه اندازی فاز دوم Registry یا سامانه ثبت آمار کودکان زیر 18 سال و مبتلا به بیماری های مزمن کلیه در سطح کشور که امید می رود با حمایت مسئولین محترم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، بویژه از نظر نیروی انسانی و... ایشان بتوانند به اهداف از قبل تعیین شده نزدیک شوند.

9- استاد راهنما و یا مشاور بیش از 81 پایان نامه دکتری پزشکی، تخصصی و فوق تخصصی در طب کودکان

مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی به زبان انگلیسی **

پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) هستند. مطب پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی واقع در شهر تهران قرار دارد. درحال حاضر نوبت‌ دهی اینترنتی و مشاوره آنلاین پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی در سامانه سینا پزشک فعال نمی باشد. شما پزشک محترم می‌توانید درخواست فعال شدن نوبت مطب خود را از طریق پشتیبانی سایت سینا پزشک، اعلام کنید تا در اسرع وقت‌، نوبت مطب شما، فعال شود. دوست عزیز، شما می‌توانید برای دریافت نوبت از پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) در شهر تهران با شماره مطب این پزشک تماس بگیرید و یا حضوری به مطب دکتر مراجعه کنید.شما می‌توانید از طریق سامانه سینا پزشک ، آدرس و شماره تلفن مطب پروفسور ( دکتر) نعمت اله عطائی را مشاهده کنید.